Follow Us On

ΜΠΟΥΣΤΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ

Με έμφαση στον ιδιαίτερο σχεδιασμό, στη χρήση πρωτοποριακών υλικών αλλά και στις σωστές αναλογίες, η συλλογή μας σε μπούστα βιτρίνας είναι η λύση για τη βιτρίνα, αλλά και για το εσωτερικό του καταστήματός σας.

Bonaveri Sartorial Female

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /
Η SARTORIAL είναι η νέα συλλογή του οίκου Bonaveri σε μπούστα βιτρίνας και μανεκέν. Η συλλογή SARTORIAL έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία, επιτρέποντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από διάφορους τύπους μπούστων, υφασμάτων, χρωμάτων, αξεσουάρ και μεταλλικών φινιρισμάτων.

Bonaveri Haute Couture

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /
Ο οίκος Bonaveri επαναπροσδιορίζει τα παραδοσιακά sartorial μπούστα βιτρίνας και μανεκέν δημιουργώντας μια νέα συλλογή με υψηλές προδιαγραφές. Η Haute Couture είναι η επιτομή της πολυτέλειας και της κομψότητας. Η συλλογή εντάσσεται στην ευρύτερη οικογένεια SARTORIAL με στοιχεία, υλικά και φινιρίσματα που της προσδίδουν αριστοκρατική φινέτσα και εκλεπτυσμένο στυλ.

Bonaveri Sartorial Male

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /
Η SARTORIAL είναι η νέα συλλογή του οίκου Bonaveri σε μπούστα βιτρίνας και μανεκέν. Η συλλογή SARTORIAL έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία, επιτρέποντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από διάφορους τύπους μπούστων, υφασμάτων, χρωμάτων, αξεσουάρ και μεταλλικών φινιρισμάτων.

Bonaveri Classic

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /
Μία μοναδική συλλογή από μπούστα βιτρίνας του οίκου Bonaveri. Πολλές οι επιλογές σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά σώματα, ποιοτικά υφάσματα επένδυσης και ιδιαίτερες βάσεις μεταλλικές ή ξύλινες.Όλα τα μπούστα είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας. Ζητήστε μας αναλυτικό κατάλογο.

Bonami Couture Busts

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /
Η συλλογή Couturebust (μπούστα βιτρίνας) είναι ιδανική για την παρουσίαση συγχρονων ενδυμάτων. Αλλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για την προβολή αξεσουάρ, όπως τσάντες, κοσμήματα ή κασκόλ. Διατίθενται σε διάφορα υφάσματα και σχέδια, ώστε να καλύπτουν κάθε στυλιστική απαίτηση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΑ ΜΠΟΥΣΤΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ

Τα μπούστα βιτρίνας αναδεικνύουν εξαιρετικά τα προϊόντα και δε μειονεκτούν σε τίποτα έναντι των μανεκέν βιτρίνας. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για βιτρίνες με περιορισμένο χώρο. Επίσης με τα μπούστα βιτρίνας ο χρόνος αλλαγής των ρούχων είναι πολύ μικρότερος συγκριτικά με τις κούκλες. Τα μπούστα αποτελούν την ιδανική επιλογή για την προβολή εσωρούχων και αξεσουάρ. Ανάμεσα σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία μπούστων γυναικείων και ανδρικών σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στο κατάστημά σας και αναδεικνύει καλύτερα το brand σας. Αν πάλι δε βρείτε αυτό που ψάχνετε μπορείτε να απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο προσωπικό μας για να συζητήσουμε μαζί εξατομικευμένες λύσεις για να βρούμε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

ΜΠΟΥΣΤΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ

Τα μπούστα βιτρίνας μπορεί να είναι η καταλληλότερη λύση για τη βιτρίνα σας, αλλά και για το εσωτερικό του καταστήματος σας αφού είναι εξαιρετική επιλογή για καταστήματα με περιορισμένο χώρο . Τα μπούστα βιτρίνας αναδεικνύουν εξαιρετικά τα προϊόντα και δε μειονεκτούν σε τίποτα έναντι των μανεκέν βιτρίνας. Επίσης, ένα σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι με τα μπούστα ο χρόνος αλλαγής των ρούχων είναι πολύ μικρότερος συγκριτικά με τις κούκλες. 

 Μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια για μπούστα, που έχουν τη δυνατότητα προσάρτησης χεριών, ποδιών και κεφαλιού (αποσπώμενα μέλη), ανάλογα με την εμφάνιση που σας ενδιαφέρει. 

 Με έμφαση στον ιδιαίτερο σχεδιασμό, στη χρήση πρωτοποριακών υλικών αλλά και στις σωστές αναλογίες, τα μπούστα αποτελούν μία νέα τάση στους χώρους λιανικής. Όλα τα μπούστα είναι κατασκευασμένα από fiberglass υλικό και μπορούν να επενδυθούν με ύφασμα επιλογής σας. Επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα, σε φινιρίσματα και χρώματα σώματος μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ξεχωριστό μπούστο. Τα μπούστα αποτελούν την ιδανική επιλογή, επίσης,  για την προβολή εσωρούχων και αξεσουάρ. Ανάμεσα σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία μπούστων γυναικείων και ανδρικών σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στο κατάστημά σας και αναδεικνύει καλύτερα το brand σας.  

 Πέρα από τα αυτοστηριζόμενα μπούστα, που στηρίζονται, επίσης, σε μεταλλικές βάσεις στρογγυλές, τετράγωνες ή ορθογώνιες, υπάρχει η δυνατότητα κρέμασης και από την οροφή. Τα χρώματα των βάσεων, όπως και αυτά των υφασμάτων επένδυσης, μπορούν να διαφοροποιηθούν με βάση τις προτιμήσεις σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

ΤΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΜΟΥ;

Ο βασικότερος λόγος που θα καθορίσει το αν ένας περαστικός αποφασίσει να μπει στο κατάστημά σας ή όχι εξαρτάται από την εικόνα που θα του προσφέρει η βιτρίνα σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά μανεκέν ή τα μπούστα βιτρίνας για την παρουσίαση ρούχων ή αξεσουάρ, ώστε να ταιριάζουν με το είδος του καταστήματος και τη φύση των προϊόντων σας. Οι επιλογές σε μανεκέν είναι πολλές. Κούκλες άμορφες, ρεαλιστικές, κλασσικές ή μοντέρνες, με έντονη κίνηση στις πόζες ή σε στάση προσοχής, όπως επίσης και μπούστα βιτρίνας που και αυτά διατίθενται σε πολλές επιλογές. Η τελική επιλογή πρέπει να συνάδει με την εικόνα του καταστήματος σας, τη κατηγορία του πελατολογίου σας και τη γκάμα των προϊόντων σας.

ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ , ΚΟΥΚΛΕΣ Ή ΜΠΟΥΣΤΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ;

Καθοριστικό κριτήριο για τη σωστή απόφαση επιλογής ανάμεσα σε κούκλες ή μπούστα βιτρίνας είναι οι διαστάσεις της βιτρίνας σας. Για βιτρίνες με περιορισμένο χώρο η επιλογή του μπούστου είναι ιδανική. Επίσης το μπούστο ντύνεται και γδύνεται πολύ πιο εύκολα απ ΄ότι μία κούκλα με κίνηση. Από την άλλη τα μπούστα βιτρίνας μειονεκτούν στην εφαρμογή ορισμένων ρούχων όπως το παντελόνι.

ΠΟΣΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΜΟΥ;

Αρχικά είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη σημασία των μανεκέν και το αποτέλεσμα που προκύπτει από τη χρήση τους τόσο στις βιτρίνες όσο και στον εσωτερικό χώρο των καταστημάτων. Είναι αποδεδειγμένο ότι το ρούχο ή το αξεσουάρ που προβάλλεται πάνω σε κάποια κούκλα ή μπούστο, είναι πολύ πιο εύκολο να πωληθεί σε σχέση με αυτό που είναι απλά κρεμασμένο. Η ποσότητα των μανεκέν που θα χρησιμοποιηθούν στη βιτρίνα ενός καταστήματος προκύπτει πάντα από τη διάστασή της σε πλάτος, βάθος και ύψος. Υπολογίζεται ότι για κάθε κούκλα χρειαζόμαστε ένα τετραγωνικό μέτρο προκειμένου η κούκλα να «στέκεται» σωστά στη βιτρίνα. Η τοποθέτηση των μανεκέν στο εσωτερικό του καταστήματος είναι απόρροια μελέτης και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τοποθετούνται τυχαία. Γι’ αυτό είναι σκόπιμο, ο συνολικός αριθμός των μανεκέν που θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε εσωτερικά ,να εντάσσεται στον αρχικό σχεδιασμό του καταστήματος.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ;

Δεν υπάρχει πιο αποτρεπτική εικόνα σε ένα κατάστημα από μία βρώμικη και παραμελημένη βιτρίνα. Το ίδιο ισχύει και για τα μανεκέν που είναι τοποθετημένα σε αυτή. Είναι απαραίτητο οι κούκλες να είναι πάντα καθαρές και αυτό πετυχαίνεται πολύ εύκολα μια και όλες οι κούκλες πλένονται και καθαρίζονται με υλικά που εύκολα μπορεί να τα βρει κανείς σε οποιοδήποτε supermarket.Η αγορά των μανεκέν αποτελεί μια σημαντική επένδυση για το κατάστημα και θα πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται στη χρήση τους να γνωρίζουν πως μία κούκλα ντύνεται και γδύνεται ώστε να αποφεύγονται φθορές οι οποίες χαλάνε την εικόνα της βιτρίνας. Για παράδειγμα, δεν ακουμπάμε ποτέ τα μέλη μιας κούκλας κατευθείαν στο πάτωμα γιατί ένα πετραδάκι μπορεί να κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά στη κούκλα μας. Καλό είναι να έχουμε ένα μαλακό πανί και πάνω σε αυτό να ακουμπάμε τα μέλη της κούκλας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΣΑΣ;

Δώστε τον χρόνο που χρειάζεται ώστε να μη συμβιβαστείτε στις επιλογές σας. Οι περισσότερες κούκλες υψηλών προδιαγραφών δεν είναι ετοιμοπαράδοτες και πολλές φορές χρειάζονται αρκετοί μήνες για τη παραγωγή τους. Κάνετε έγκαιρα την έρευνά σας ώστε να έχετε τον χρόνο να συγκρίνετε και να πάρετε τη σωστή απόφαση για την επένδυσή σας.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ

Σε περίπτωση που ανοίγοντας το κουτί που είναι μέσα η κούκλα συσκευασμένη, δείτε ότι υπάρχει κάποιο χτύπημα, τότε την ίδια στιγμή μας στέλνετε τη φωτογραφία που δείχνει το πρόβλημα, τη φωτογραφία από το χαρτοκιβώτιο με τα στοιχεία της κούκλας, καθώς και τη φωτογραφία από τον κωδικό της κούκλας που συνήθως βρίσκεται πάνω στη κούκλα. Εμείς επικοινωνούμε άμεσα με τον αντίστοιχο προμηθευτή και ζητάμε την αντικατάσταση είτε του μέλους της κούκλας που έχει τραυματιστεί είτε ολόκληρης της κούκλας εάν υπάρχουν πολλαπλά τραύματα.

ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

Η εταιρεία μας αποστέλλει τα προϊόντα της σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος και της Κύπρου με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ SERVICE ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ;

Εάν η κούκλα που έχετε αγοράσει από εμάς έχει υποστεί κάποιες φθορές από τη χρήση όπως για παράδειγμα έχει φύγει το χρώμα από κάποιο μέλος της κούκλας τότε έχουμε τη δυνατότητα να τη βάψουμε με ένα πολύ χαμηλό κόστος.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΟΝΟ ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΩ;

Βεβαίως και μπορείτε μια και διαθέτουμε περούκες που προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε κεφάλι κούκλας. Ζητήστε μας σχετικό κατάλογο.

ΜΠΟΡΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΖΑ;

Όλες οι κούκλες που είναι κατασκευασμένες από fibreglas έχουν μία σταθερή πόζα η οποία δεν αλλάζει. Υπάρχει η επιλογή των αρθρωτών χεριών που βρίσκουμε σε πολλές συλλογές και η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσουμε τη πόζα σε μία κούκλα ή σε ένα μπούστο. Τέλος υπάρχουν κούκλες από πολυστερόλη οι οποίες μπορούν να κάνουν διαφορετικές κινήσεις . Αυτές προτείνονται κυρίως για καταστήματα αθλητικών ειδών, οργάνων γυμναστικής ή άλλα παρεμφερή καταστήματα.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ, ΖΩΝΤΑΝΕΣ;

Η εταιρεία μας φιλοξενεί μία μεγάλη συλλογή από μανεκέν και μπούστα βιτρίνας στον εκθεσιακό της χώρο στη Θεσσαλονίκη όπου μπορείτε να δείτε πολλές διαφορετικές συλλογές.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ;

Αυτή είναι σίγουρα μια από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις και καθώς είναι αρκετά γενικευμένη άλλο τόσο αναγκαστικά γενικευμένη είναι και η απάντηση.
Η εταιρεία μας διαθέτει πολλές συλλογές από διάφορους οίκους του εξωτερικού και οι τιμές ξεκινούν από 250€+Φ.Π.Α24% ανά τεμάχιο και μπορούν να ξεπεράσουν και τα 2.000€+Φ.Π.Α24% ανά τεμάχιο ανάλογα με τη κούκλα και τις προδιαγραφές της.

GDPR

  • Προτιμήσεων
  • Απαραίτητα
  • Στατικά
  • Εμπορικής Προώθησης
  • Αταξινόμητα

Προτιμήσεων

Τα cookies προτιμήσεων επιτρέπουν σε έναν δικτυακό τόπο να «θυμάται» τις επιλογές του χρήστη, όπως τη γλώσσα ή την περιοχή, που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται ο δικτυακός τόπος ή την εμφάνιση του δικτυακού τόπου. 

Απαραίτητα

Τα cookies αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργικότητα του δικτυακού τόπου, επιτρέποντας βασικές λειτουργίες, όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά ο δικτυακός τόπος.

Στατικά

Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες του δικτυακού τόπου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες με τον δικτυακό τόπο, συλλέγοντας πληροφορίες ανώνυμα.

Εμπορικής Προώθησης

Τα Cookies Εμπορικής Προώθησης συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες περιήγησης του χρήστη, προκειμένου οι διαφημίσεις να είναι πιο σχετικές με τα ενδιαφέροντα του χρήστη.

Αταξινόμητα

Τα Cookies αυτά βρίσκονται σε στάδιο ταξινόμησης, σε συνεργασία με τους παρόχους τους.